„Alce Nero“ ekologiški 3 spalvų kietųjų kviečių makaronai FUSILLI su pomidorais ir špinatais. Gaminami tik iš ekologiškų, Italijoje išaugintų kietųjų kviečių ir šaltinio vandens. Specialaus proceso metu, makaronams padaromas šiurkštus paviršius, dėl to jie labai gerai sugeria padažą. Makaronai džiovinami žemoje temperatūroje, todėl išsaugo visas kviečių vertingąsias savybes.
Baltymų ir skaidulinių medžiagų šaltinis. Baltymai padeda palaikyti raumenų masės augimą, išsaugoti raumenų masę ir palaikyti normalią kaulų būklę. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Be druskos.
Paruošimas: sudėkite makaronus į verdantį ir pasūdytą (10 g druskos 1 l vandens) vandenį (1.5 l vandens 100 g makaronų) ir virkite apie 11 min.

Sonnenmacht goji (dygliuotojo ožerškio) uogos, 500 g
Cinamonų lazdelės TRS, 50g
Levandų vanduo (hidrolatas), Saflora, 100 ml
Indiškosios garstyčios TRS, 100g
Rožių vanduo TRS, 190ml
Ožragių sėklos TRS, 100g
Sezamų aliejus DABUR, 500 ml
Indų ploviklis citrusų žievelių aromatu , Attitude, 700ml
PAKORA masala MDH, 100g 


