„Alce Nero“ ekologiški 3 spalvų kietųjų kviečių makaronai FUSILLI su pomidorais ir špinatais. Gaminami tik iš ekologiškų, Italijoje išaugintų kietųjų kviečių ir šaltinio vandens. Specialaus proceso metu, makaronams padaromas šiurkštus paviršius, dėl to jie labai gerai sugeria padažą. Makaronai džiovinami žemoje temperatūroje, todėl išsaugo visas kviečių vertingąsias savybes.
Baltymų ir skaidulinių medžiagų šaltinis. Baltymai padeda palaikyti raumenų masės augimą, išsaugoti raumenų masę ir palaikyti normalią kaulų būklę. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Be druskos.
Paruošimas: sudėkite makaronus į verdantį ir pasūdytą (10 g druskos 1 l vandens) vandenį (1.5 l vandens 100 g makaronų) ir virkite apie 11 min.

Pankoliai TRS, 100g
Sonnenmacht goji (dygliuotojo ožerškio) uogos, 500 g
PAKORA masala MDH, 100g
Čiavanprašas DABUR maisto papildas imunitetui, 1000g
SAMBAR masala MDH, 100g
Malti cinamonai TRS, 100g
Kuminai TRS, 100g
Ožragių sėklos TRS, 100g
Indiškosios garstyčios TRS, 100g
Čiavanprašas DABUR, 500g
Malti imbierai TRS, 100g
Šventkmynių (ajwain) sėklos TRS, 100 g
Čiavanprašas DABUR, 250g
GARAM masala MDH, 100g
T-PLUS masala MDH, 35g
SABJI masala MDH, 100g
Švelnus Madraso kario mišinys TRS, 100g
Sezamų aliejus DABUR, 500 ml
Valomasis pienelis 2in1 "Basis Sensitive", Lavera
Didieji juodieji kardamonai TRS, 50 g 

