Egzotiška masala, sudaryta iš įvairių rūšių vidutinio aštrumo čili pipirų. Gruzdintuvėje ruošiamiems kepiniams suteikia ypatingą aromatą ir skonį. Puikiai tinka pagardinti marinatus ir sriubas, papuošia patiekalus patraukliu raudonu atspalviu. Be konservantų, be dirbtinių dažiklių, be skonio stipriklių. 100 % natūrali.
Receptas: aštrus obuolių padažas.
Nulupkite 6 vidutinio dydžio tvirtus, sunokusius obuolius, išpjaukite sėklalizdžius. Supjaustykite mažais gabalėliais. Puode įkaitinkite truputį lydyto sviesto (ar aliejaus), įberkite pusę šaukštelio KASHMIRI MIRCH masalos ir pakepinkite 30 sekundžių. Įberkite šaukštelį maltų cinamonų ir sudėkite supjaustytus obuolius. Maišydami kepkite 6 minutes. Įpilkite 1/3 puodelio vandens. Uždenkite, pamaišydami virkite ant stiprios ugnies apie 12 minučių, kol obuoliai suminkštės. Juos sutrinkite, įberkite 4 šaukštus cukraus. Nuolat maišydami, virkite dar 5 minutes. Gardu valgyti su ryžiais, daržovių troškiniu. Tinka desertui.
Sudedamosios dalys: įvairių rūšių čili pipirai.
Kilmės šalis: Indija
Gamintojas: Mahashian Di Hatti Pvt. Ltd. India
Platintojas: UAB Damodara, Fabriko g. 11B, Lentvaris, tel.: 852820337, www.damodara.lt
Maisto tvarkymo subjekto registro numeris: 790000347
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Grynasis kiekis: 100 g
Maistinė vertė (100 g):
| Energetinė vertė | 1004 kJ 240 kcal |
| Riebalai | 6,2 g |
| -iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0 g |
| Angliavandeniai | 30 g |
| -iš kurių cukrų | 0 g |
| Baltymai | 16 g |
| Druska | 0 g |

Skaistinamosios putos riebiai veido odai, Coslys, 150 ml
Lūpų balzamas Sheer lip balm, Lavera 4,5g
Lūpų balzamas "Basis Sensitive", Lavera
Kondicionierius su greipfrutais ir apelsinais normaliems ir riebiems plaukams, Faith in Nature, 400 ml
PAKORA masala MDH, 100g
Sezamų aliejus DABUR, 500 ml 

