Egzotiška masala, sudaryta iš įvairių rūšių vidutinio aštrumo čili pipirų. Gruzdintuvėje ruošiamiems kepiniams suteikia ypatingą aromatą ir skonį. Puikiai tinka pagardinti marinatus ir sriubas, papuošia patiekalus patraukliu raudonu atspalviu. Be konservantų, be dirbtinių dažiklių, be skonio stipriklių. 100 % natūrali.
Receptas: aštrus obuolių padažas.
Nulupkite 6 vidutinio dydžio tvirtus, sunokusius obuolius, išpjaukite sėklalizdžius. Supjaustykite mažais gabalėliais. Puode įkaitinkite truputį lydyto sviesto (ar aliejaus), įberkite pusę šaukštelio KASHMIRI MIRCH masalos ir pakepinkite 30 sekundžių. Įberkite šaukštelį maltų cinamonų ir sudėkite supjaustytus obuolius. Maišydami kepkite 6 minutes. Įpilkite 1/3 puodelio vandens. Uždenkite, pamaišydami virkite ant stiprios ugnies apie 12 minučių, kol obuoliai suminkštės. Juos sutrinkite, įberkite 4 šaukštus cukraus. Nuolat maišydami, virkite dar 5 minutes. Gardu valgyti su ryžiais, daržovių troškiniu. Tinka desertui.
Sudedamosios dalys: įvairių rūšių čili pipirai.
Kilmės šalis: Indija
Gamintojas: Mahashian Di Hatti Pvt. Ltd. India
Platintojas: UAB Damodara, Fabriko g. 11B, Lentvaris, tel.: 852820337, www.damodara.lt
Maisto tvarkymo subjekto registro numeris: 790000347
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Grynasis kiekis: 100 g
Maistinė vertė (100 g):
| Energetinė vertė | 1004 kJ 240 kcal |
| Riebalai | 6,2 g |
| -iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0 g |
| Angliavandeniai | 30 g |
| -iš kurių cukrų | 0 g |
| Baltymai | 16 g |
| Druska | 0 g |

Lūpų balzamas apelsinų kvapo Saflora, 8 g
SAMBAR masala MDH, 100g
Sezamų aliejus DABUR, 500 ml
Cinamonų lazdelės TRS, 50g
Čiavanprašas DABUR, 500g
Sonnenmacht goji (dygliuotojo ožerškio) uogos, 500 g
Kondicionierius su greipfrutais ir apelsinais normaliems ir riebiems plaukams, Faith in Nature, 400 ml
SABJI masala MDH, 100g
Ožragių sėklos TRS, 100g
Didieji juodieji kardamonai TRS, 50 g
Švelnus Madraso kario mišinys TRS, 100g
PAKORA masala MDH, 100g
Šventkmynių (ajwain) sėklos TRS, 100 g 


