„Alce Nero“ persikų džemas gaminamas iš ekologiškų, Italijoje auginamų vaisių, be pektino. Ruošiant džemus yra naudojamas vakuuminis virimo metodas, kuris sutrumpina uogienės apdorojimo laiką bei išsaugo visas šviežių vaisių savybes. Nepakartojamo šviežių vaisių skonio ir aromato. Puikus užtepas ant duonos, skanu su jogurtu ar desertams.
Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per kelias dienas.

Arbatmedžių vanduo (hidrolatas) Saflora, 100 ml
Kokosų aliejus Saflora, 100 ml
Didieji juodieji kardamonai TRS, 50 g
Švelnus Madraso kario mišinys TRS, 100g
Šventkmynių (ajwain) sėklos TRS, 100 g
Rožių vanduo TRS, 190ml
Pankoliai TRS, 100g
T-PLUS masala MDH, 35g
Kuminai TRS, 100g
GARAM masala MDH, 100g
Sezamų aliejus DABUR, 500 ml 


