„Alce Nero“ persikų džemas gaminamas iš ekologiškų, Italijoje auginamų vaisių, be pektino. Ruošiant džemus yra naudojamas vakuuminis virimo metodas, kuris sutrumpina uogienės apdorojimo laiką bei išsaugo visas šviežių vaisių savybes. Nepakartojamo šviežių vaisių skonio ir aromato. Puikus užtepas ant duonos, skanu su jogurtu ar desertams.
Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per kelias dienas.

Rožių vanduo TRS, 190ml
Šventkmynių (ajwain) sėklos TRS, 100 g
PAKORA masala MDH, 100g
Sezamų aliejus DABUR, 500 ml
Sonnenmacht goji (dygliuotojo ožerškio) uogos, 500 g
T-PLUS masala MDH, 35g
Indiškosios garstyčios TRS, 100g
Cinamonų lazdelės TRS, 50g
Švelnus Madraso kario mišinys TRS, 100g
Čiavanprašas DABUR, 500g
Čiavanprašas DABUR, 250g
Ožragių sėklos TRS, 100g 

