„Alce Nero“ ekologiškas pieniškas šokoladas su lazdyno riešutais. Sudėtyje yra 36% kakavos. Be sojų lecitino, be glitimo.
„Alce Nero“ šokoladai yra gaminami iš ekologiškos kakavos, auginamos Kosta Rikoje, Centrinės Amerikos širdyje, pagal visus „Fairtrade“ sąžiningos prekybos nuostatus.
Kakavos ankštys nuimamos tik gerai prinokusios. Nuėmus, jos atidaromos ir surenkamos pupelės su baltu ir saldžiu minkštimu, kuris vėliau skatina fermentaciją. Vis dar drėgnos kakavos pupelės yra fermentuojamos keletą dienų. Fermentacija yra pats subtiliausias procesas: ji vyksta medinių dėžių, uždengtų augalinio pluošto maišais, viduje. Šis etapas ypatingai svarbus būsimam kakavos aromatui; būtina tinkama temperatūra, kad būtų išvengta per didelio rūgštėjimo, kuris gali sukelti nemalonius aromatus galutiniame produkte. Vėliau vyksta džiovinimo etapas – tik gerai vėdinamoje saulėtoje vietoje. Tai sustabdo fermentaciją ir iš lėto sumažina drėgmę kakavos pupelėse.
Po kokybės patikrinimo pupelės skrudinamos, kas dar labiau sustiprina aromatines natas. Galiausiai iš jų gaminamas šokoladas pagal seną Šveicarijos šokolado meistrų receptą. Šokolado gamyba vyksta Šveicarijoje, viename seniausių fabrikų Europoje.

Paakių kremas nuo raukšlių su hialurono rūgštimi Saflora, 30 ml
Indiškosios garstyčios TRS, 100g
Dantų pasta vaikams su braškių aromatu, Coslys baby, 50 ml
Skystas skalbiklis su lauko gėlių aromatu, Attitude, 1l
Stangrinamasis paakių kremas "Firming", Lavera
Sonnenmacht goji (dygliuotojo ožerškio) uogos, 500 g
Stiklo, langų ir plytelių valiklis, Sodasan, 500ml
Lūpų balzamas "Protect&Repair", Lavera
Beauty Sweeties guminukai su maisto papildais „Matcha saulutės“, Beauty Sweeties
Cinamonų lazdelės TRS, 50g
Švelnus Madraso kario mišinys TRS, 100g
Čiavanprašas DABUR, 250g
Skaistinamosios putos riebiai veido odai, Coslys, 150 ml
Valomoji želė "Basis Sensitive", Lavera
Skalbinių minkštiklis su persikų aromatu, Sodasan, 750ml
Didieji juodieji kardamonai TRS, 50 g
Putojantis kūno ir plaukučių prausiklis su kriaušių aromatu, Attitude, 295ml 

