„Alce Nero“ ekologiška pomidorų tyrė „Passata“. Pomidorai noksta Italijos Emilia Romagna regione, Mezzano slėnyje, kuris yra Po deltoje ir pasižymi durpingu dirvožemiu. Pomidorai yra apdirbami per 8 valandas nuo derliaus nuėmimo taip išsaugant jų skonį, kvapą bei maistingumą. Puikiai tinka gardinti makaronų ir daržovių patiekalus, gaminti troškinius bei padažus. Be druskos.
Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 3-4 dienas.

Švelnus Madraso kario mišinys TRS, 100g
Čiavanprašas DABUR, 500g
Malti cinamonai TRS, 100g
SABJI masala MDH, 100g
GARAM masala MDH, 100g
T-PLUS masala MDH, 35g
Sonnenmacht goji (dygliuotojo ožerškio) uogos, 500 g
Čiavanprašas DABUR, 250g
Kuminai TRS, 100g
Čiavanprašas DABUR maisto papildas imunitetui, 1000g
Didieji juodieji kardamonai TRS, 50 g 

