URTEKRAM ekologiški rudi Basmati ryžiai, pilno grūdo. Skaidulinių medžiagų šaltinis. Puikiai tinka troškiniams su kariu, plovui. Skanūs ir vieni su sviestu, aliejumi, prieskoniais.
Rudieji ryžiai gana smarkiai skiriasi nuo baltųjų ryžių maistinių medžiagų kiekiu. Apdirbimo proceso, kuriuo rudi ryžiai tampa baltais, metu prarandama daugiau nei 60% maistingųjų medžiagų.
Paruošimas: 1 dalį ryžių nuplauti po šaltu vandeniu ir suberti į puodą. Įpilti 2 dalis vandens ir leisti lėtai užvirti. Užvirus kaitrą sumažinti, puodą uždengti ir virti ant labai silpnos kaitros apie 30 min. Nuolat stebėti. Po 30 min. nuimti nuo kaitros ir leisti ryžiams dar pabrinkti 5 min.
Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
NL-BIO-100, Ne ES žemės ūkis.

Langų ir veidrodžių valiklis su citrusų žievelės aromatu , Attitude, 800ml
Valomoji želė "Basis Sensitive", Lavera
Indų ploviklis citrusų žievelių aromatu , Attitude, 700ml
Skalbinių minkštiklis su persikų aromatu, Sodasan, 750ml
Ekologiška purškiama priemonė dulkėms valyti, EDL Nature, 500ml
Rankų dezinfektantas, Sodasan, 100ml
Čiavanprašas DABUR maisto papildas imunitetui, 1000g
Kuminai TRS, 100g
Valomasis veido tonikas, Lavera
Dieninis ir naktinis veido kremas normaliai ir mišriai odai su lelijomis, Coslys, 50 ml. 


