Klasikinė puikaus skonio kvapni žalioji arbata.
Žaliosios arbatos lapeliai sumaišomi su ką tik skintais jazminų žiedeliais; taip arbata įgauna būdingo jazminų kvapo. Prieš žiedeliams nuvystant, jie išrenkami iš arbatos. Arbatoje gali būti smulkių jazminų žiedų dalelių!
Jazminų žiedai šiai arbatai renkami vidurdienį, tuomet vežami į arbatos ūkį ir tą pačią dieną, per naktį, laikomi garuose kartu su žaliąja arbata.
Švelniai karstelėjusio skonio, puikaus kvapo arbata. Gerai dera su daugeliu virtuvių, o ypač – Azijos.
Paruošimas: 1 arb. š. arbatos puodeliui, apipilti 70–80°C (ne karštesniu!) vandeniu, palikti 2–3 min. įsigerti. Vienus ir tuos pačius lapelius galima užplikyti kelis kartus.
Sudėtis: ekologiškai išauginta (kontrolę vykdo: žr. ant pakuotės) žalioji arbata. (yra kofeino)
Gamintojas: Sonnentor S.R.O., Čekija. Kilmės šalis: Kinija.