„Alce Nero“ ekologiški 3 spalvų kietųjų kviečių makaronai FUSILLI su pomidorais ir špinatais. Gaminami tik iš ekologiškų, Italijoje išaugintų kietųjų kviečių ir šaltinio vandens. Specialaus proceso metu, makaronams padaromas šiurkštus paviršius, dėl to jie labai gerai sugeria padažą. Makaronai džiovinami žemoje temperatūroje, todėl išsaugo visas kviečių vertingąsias savybes.
Baltymų ir skaidulinių medžiagų šaltinis. Baltymai padeda palaikyti raumenų masės augimą, išsaugoti raumenų masę ir palaikyti normalią kaulų būklę. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Be druskos.
Paruošimas: sudėkite makaronus į verdantį ir pasūdytą (10 g druskos 1 l vandens) vandenį (1.5 l vandens 100 g makaronų) ir virkite apie 11 min.

 Mėtų vanduo (hidrolatas) Saflora, 100 ml
Mėtų vanduo (hidrolatas) Saflora, 100 ml						 Valomasis pienelis 2in1 "Basis Sensitive", Lavera
Valomasis pienelis 2in1 "Basis Sensitive", Lavera						 Malti cinamonai TRS, 100g
Malti cinamonai TRS, 100g						 Sonnenmacht goji (dygliuotojo ožerškio) uogos, 500 g
Sonnenmacht goji (dygliuotojo ožerškio) uogos, 500 g						 Kuminai TRS, 100g
Kuminai TRS, 100g						 GARAM masala MDH, 100g
GARAM masala MDH, 100g						 Indiškosios garstyčios TRS, 100g
Indiškosios garstyčios TRS, 100g						


 
				 
				 
				
 
				 
				 
				