„Alce Nero“ ekologiški 3 spalvų kietųjų kviečių makaronai FUSILLI su pomidorais ir špinatais. Gaminami tik iš ekologiškų, Italijoje išaugintų kietųjų kviečių ir šaltinio vandens. Specialaus proceso metu, makaronams padaromas šiurkštus paviršius, dėl to jie labai gerai sugeria padažą. Makaronai džiovinami žemoje temperatūroje, todėl išsaugo visas kviečių vertingąsias savybes.
Baltymų ir skaidulinių medžiagų šaltinis. Baltymai padeda palaikyti raumenų masės augimą, išsaugoti raumenų masę ir palaikyti normalią kaulų būklę. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Be druskos.
Paruošimas: sudėkite makaronus į verdantį ir pasūdytą (10 g druskos 1 l vandens) vandenį (1.5 l vandens 100 g makaronų) ir virkite apie 11 min.

Lūpų balzamas apelsinų kvapo Saflora, 8 g
Couleur Caramel švelniai blizgūs šešėliai N43
Hipoalerginis skalbiklis ir minkštiklis „2 in 1“, ekologiškas, Attitude, 1.05l
Apelsinmedžių žiedų vanduo (hidrolatas) Saflora, 100 ml
Stiklo, langų ir plytelių valiklis, Sodasan, 500ml
Lūpų balzamas "Basis Sensitive", Lavera
Deguoninis baliklis (papildymas), Sodasan, 500g
Rožių vanduo (hidrolatas) Saflora, 100 ml
Sezamų aliejus DABUR, 500 ml 


