„Alce Nero“ ekologiški 3 spalvų kietųjų kviečių makaronai FUSILLI su pomidorais ir špinatais. Gaminami tik iš ekologiškų, Italijoje išaugintų kietųjų kviečių ir šaltinio vandens. Specialaus proceso metu, makaronams padaromas šiurkštus paviršius, dėl to jie labai gerai sugeria padažą. Makaronai džiovinami žemoje temperatūroje, todėl išsaugo visas kviečių vertingąsias savybes.
Baltymų ir skaidulinių medžiagų šaltinis. Baltymai padeda palaikyti raumenų masės augimą, išsaugoti raumenų masę ir palaikyti normalią kaulų būklę. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Be druskos.
Paruošimas: sudėkite makaronus į verdantį ir pasūdytą (10 g druskos 1 l vandens) vandenį (1.5 l vandens 100 g makaronų) ir virkite apie 11 min.

 GARAM masala MDH, 100g
GARAM masala MDH, 100g						 Sonnenmacht goji (dygliuotojo ožerškio) uogos, 500 g
Sonnenmacht goji (dygliuotojo ožerškio) uogos, 500 g						 Švelnus Madraso kario mišinys TRS, 100g
Švelnus Madraso kario mišinys TRS, 100g						 T-PLUS masala MDH, 35g
T-PLUS masala MDH, 35g						 Čiavanprašas DABUR, 250g
Čiavanprašas DABUR, 250g						 Ožragių sėklos TRS, 100g
Ožragių sėklos TRS, 100g						 Didieji juodieji kardamonai TRS, 50 g
Didieji juodieji kardamonai TRS, 50 g						


 
				 
				 
				 
				 
				 
				