„Alce Nero“ ekologiški 3 spalvų kietųjų kviečių makaronai FUSILLI su pomidorais ir špinatais. Gaminami tik iš ekologiškų, Italijoje išaugintų kietųjų kviečių ir šaltinio vandens. Specialaus proceso metu, makaronams padaromas šiurkštus paviršius, dėl to jie labai gerai sugeria padažą. Makaronai džiovinami žemoje temperatūroje, todėl išsaugo visas kviečių vertingąsias savybes.
Baltymų ir skaidulinių medžiagų šaltinis. Baltymai padeda palaikyti raumenų masės augimą, išsaugoti raumenų masę ir palaikyti normalią kaulų būklę. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Be druskos.
Paruošimas: sudėkite makaronus į verdantį ir pasūdytą (10 g druskos 1 l vandens) vandenį (1.5 l vandens 100 g makaronų) ir virkite apie 11 min.

Palmių aliejus, Saflora, 100 ml
Rožių vanduo TRS, 190ml
Mėtų vanduo (hidrolatas) Saflora, 100 ml
Kokosų aliejus Saflora, 100 ml
Malti cinamonai TRS, 100g
Rožių vanduo (hidrolatas) Saflora, 100 ml
Arbatmedžių vanduo (hidrolatas) Saflora, 100 ml
Levandų vanduo (hidrolatas), Saflora, 100 ml
Apelsinmedžių žiedų vanduo (hidrolatas) Saflora, 100 ml
Malti imbierai TRS, 100g
Kuminai TRS, 100g 

