„Alce Nero“ ekologiški 3 spalvų kietųjų kviečių makaronai FUSILLI su pomidorais ir špinatais. Gaminami tik iš ekologiškų, Italijoje išaugintų kietųjų kviečių ir šaltinio vandens. Specialaus proceso metu, makaronams padaromas šiurkštus paviršius, dėl to jie labai gerai sugeria padažą. Makaronai džiovinami žemoje temperatūroje, todėl išsaugo visas kviečių vertingąsias savybes.
Baltymų ir skaidulinių medžiagų šaltinis. Baltymai padeda palaikyti raumenų masės augimą, išsaugoti raumenų masę ir palaikyti normalią kaulų būklę. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Be druskos.
Paruošimas: sudėkite makaronus į verdantį ir pasūdytą (10 g druskos 1 l vandens) vandenį (1.5 l vandens 100 g makaronų) ir virkite apie 11 min.

Drėkinamasis rankų kremas su levandų aliejumi, Saflora, 50 ml
Malti imbierai TRS, 100g
Dantų pasta vaikams su braškių aromatu, Coslys baby, 50 ml
SAMBAR masala MDH, 100g
PAKORA masala MDH, 100g
Stangrinamasis paakių kremas "Firming", Lavera
Šventkmynių (ajwain) sėklos TRS, 100 g
T-PLUS masala MDH, 35g
GARAM masala MDH, 100g
Čiavanprašas DABUR maisto papildas imunitetui, 1000g
Didieji juodieji kardamonai TRS, 50 g
Sezamų aliejus DABUR, 500 ml
Švelnus Madraso kario mišinys TRS, 100g 

