„Alce Nero“ ekologiški 3 spalvų kietųjų kviečių makaronai FUSILLI su pomidorais ir špinatais. Gaminami tik iš ekologiškų, Italijoje išaugintų kietųjų kviečių ir šaltinio vandens. Specialaus proceso metu, makaronams padaromas šiurkštus paviršius, dėl to jie labai gerai sugeria padažą. Makaronai džiovinami žemoje temperatūroje, todėl išsaugo visas kviečių vertingąsias savybes.
Baltymų ir skaidulinių medžiagų šaltinis. Baltymai padeda palaikyti raumenų masės augimą, išsaugoti raumenų masę ir palaikyti normalią kaulų būklę. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Be druskos.
Paruošimas: sudėkite makaronus į verdantį ir pasūdytą (10 g druskos 1 l vandens) vandenį (1.5 l vandens 100 g makaronų) ir virkite apie 11 min.

 T-PLUS masala MDH, 35g
T-PLUS masala MDH, 35g						 Sezamų aliejus DABUR, 500 ml
Sezamų aliejus DABUR, 500 ml						 PAKORA masala MDH, 100g
PAKORA masala MDH, 100g						 Čiavanprašas DABUR maisto papildas imunitetui, 1000g
Čiavanprašas DABUR maisto papildas imunitetui, 1000g						 GARAM masala MDH, 100g
GARAM masala MDH, 100g						 Čiavanprašas DABUR, 250g
Čiavanprašas DABUR, 250g						 Malti cinamonai TRS, 100g
Malti cinamonai TRS, 100g						 Pankoliai TRS, 100g
Pankoliai TRS, 100g						


 
				 
				