„Alce Nero“ ekologiški 3 spalvų kietųjų kviečių makaronai FUSILLI su pomidorais ir špinatais. Gaminami tik iš ekologiškų, Italijoje išaugintų kietųjų kviečių ir šaltinio vandens. Specialaus proceso metu, makaronams padaromas šiurkštus paviršius, dėl to jie labai gerai sugeria padažą. Makaronai džiovinami žemoje temperatūroje, todėl išsaugo visas kviečių vertingąsias savybes.
Baltymų ir skaidulinių medžiagų šaltinis. Baltymai padeda palaikyti raumenų masės augimą, išsaugoti raumenų masę ir palaikyti normalią kaulų būklę. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Be druskos.
Paruošimas: sudėkite makaronus į verdantį ir pasūdytą (10 g druskos 1 l vandens) vandenį (1.5 l vandens 100 g makaronų) ir virkite apie 11 min.

Apelsinmedžių žiedų vanduo (hidrolatas) Saflora, 100 ml
Arbatmedžių vanduo (hidrolatas) Saflora, 100 ml
Lūpų balzamas rožių kvapo Saflora, 8 g
Dantų pasta vaikams su braškių aromatu, Coslys baby, 50 ml
Valomasis veido tonikas, Lavera
Kuminai TRS, 100g
Valomoji želė "Basis Sensitive", Lavera
SAMBAR masala MDH, 100g
Stangrinamasis paakių kremas "Firming", Lavera
Pankoliai TRS, 100g 

