„Alce Nero“ ekologiški pilno grūdo kviečių ir avinžirnių makaronai FUSILLI yra intensyvaus skonio, tai visavertė tradicinių kviečių makaronų alternatyva, tik su didesniu baltymų ir mažesniu angliavandenių kiekiu. Gaminami naudojant pilno grūdo kviečių ir avinžirnių miltus. Galima ruošti įvairiais būdais nebijant, kad makaronai pervirs ar sukris.
Turi daug skaidulinių medžiagų. Be druskos. Baltymų šaltinis. Baltymai padeda palaikyti raumenų masės augimą, išsaugoti raumenų masę ir palaikyti normalią kaulų būklę. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
Paruošimas: sudėkite makaronus į verdantį ir pasūdytą (10 g druskos 1 l vandens) vandenį (1.5 l vandens 100 g makaronų) ir virkite apie 8 min.