„Alce Nero“ ekologiška pomidorų tyrė „Passata“. Pomidorai noksta Italijos Emilia Romagna regione, Mezzano slėnyje, kuris yra Po deltoje ir pasižymi durpingu dirvožemiu. Pomidorai yra apdirbami per 8 valandas nuo derliaus nuėmimo taip išsaugant jų skonį, kvapą bei maistingumą. Puikiai tinka gardinti makaronų ir daržovių patiekalus, gaminti troškinius bei padažus. Be druskos.
Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 3-4 dienas.

 GARAM masala MDH, 100g
GARAM masala MDH, 100g						 Didieji juodieji kardamonai TRS, 50 g
Didieji juodieji kardamonai TRS, 50 g						 Čiavanprašas DABUR, 500g
Čiavanprašas DABUR, 500g						


 
				 
				 
				 
				 
				 
				