Botaninis pavadinimas: Cocos nucifera
Veganiškas produktas
Šis kokosų aliejus spaustas ne iš džiovinto, bet iš šviežio kokoso. Nerafinuotas šalto spaudimo kokoso aliejus išsaugo daugiau naudingų medžiagų nei spaustas iš džiovinto kokoso bei išlaiko nuostabų aromatą.
SAVYBĖS:
Sudėtyje ne mažiau 50% laurino rūgšties, kuri yra randama ir motinos piene. Tyrimais įrodyta, kad laurino rūgštis efektyviai kovoja su virusais: ŽIV, herpes, gripo bei kai kuriomis organizmo bakterijomis: h. pylori, giardia lamblia.
Dėl savo naudingųjų savybių ir itin geros kokybės, kokosų aliejų tinka naudoti odos priežiūrai, siekiant išlaikyti odos elastingumą, vengiant strijų ar raukšlių atsiradimo.
Kokosų aliejus puikiai drėkina išsausėjusią kūno odą, atstato išsausėjusius plaukus, juos suminkština, pamaitina, grąžina jiems natūralų žvilgesį. Nerafinuotas kokoso aliejus natūraliai suteikia švelnią apsaugą nuo saulės iki 2 SPF.
NAUDOJIMAS:
- kaip kūno odos drėkiklis: nedidelį kiekį kokoso aliejaus sušildykite tarp rankų, juo tepkite drėgną viso kūno, taip pat ir veido odą. Aliejų galima naudoti kūdikių odelei drėkinti, dekoltė zonai, makiažo valymui, odai aplink akis.
- Kaip plaukų kaukė: Sutepkite visus plaukus nedideliu kiekiu aliejaus – paskirstykite per visą plaukų ilgį, švelniai įmasažuokite į galvos odą. Palaikykite plaukų kaukę 30-60 minučių ir įprastu būdu išplaukite plaukus šampūnu.
- Kaip plaukų galiukų rekonstruktorius: nedidelį kiekį kokoso aliejaus sušildykite tarp rankų ir lengvai suvilgykite sausus ar drėgnus plaukų galiukus, nenuskalaukite.
SVARBU! Nerafinuotas kokoso aliejus paprastai yra kietos konsistencijos ir skystėja esant 24°C temperatūrai, tačiau tai neturi įtakos aliejaus savybėms. Aliejus vėl sutirštės, įdėjus jį į šaldytuvą.
Laikyti vėsioje, sausoje, apsaugant nuo tiesioginių saulės spindulių vietoje bei sandariai uždarytoje pakuotėje.
Sertifikavimas | Ekologiškas, Kosher ir HALAL sertifikuotas |
Išgavimo būdas | Šalto spaudimo, nerafinuotas |
Kilmės šalis | Šri Lanka |
INGREDIENTS: Cocos Nucifera Oil.
Pagrindinės riebiosios rūgštys: Capronic acid, Caprylic acid, Caprynic acid, Lauric acid, Myristic acid, Palmitic acid, Stearic acid, Oleic acid, Linoleic acid.