„Alce Nero“ ekologiški 3 spalvų kietųjų kviečių makaronai FUSILLI su pomidorais ir špinatais. Gaminami tik iš ekologiškų, Italijoje išaugintų kietųjų kviečių ir šaltinio vandens. Specialaus proceso metu, makaronams padaromas šiurkštus paviršius, dėl to jie labai gerai sugeria padažą. Makaronai džiovinami žemoje temperatūroje, todėl išsaugo visas kviečių vertingąsias savybes.
Baltymų ir skaidulinių medžiagų šaltinis. Baltymai padeda palaikyti raumenų masės augimą, išsaugoti raumenų masę ir palaikyti normalią kaulų būklę. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Be druskos.
Paruošimas: sudėkite makaronus į verdantį ir pasūdytą (10 g druskos 1 l vandens) vandenį (1.5 l vandens 100 g makaronų) ir virkite apie 11 min.

 SAMBAR masala MDH, 100g
SAMBAR masala MDH, 100g						 Rožių vanduo TRS, 190ml
Rožių vanduo TRS, 190ml						 PAKORA masala MDH, 100g
PAKORA masala MDH, 100g						 Šventkmynių (ajwain) sėklos TRS, 100 g
Šventkmynių (ajwain) sėklos TRS, 100 g						 Švelnus Madraso kario mišinys TRS, 100g
Švelnus Madraso kario mišinys TRS, 100g						 Malti imbierai TRS, 100g
Malti imbierai TRS, 100g						 Valomasis pienelis 2in1 "Basis Sensitive", Lavera
Valomasis pienelis 2in1 "Basis Sensitive", Lavera						 Malti cinamonai TRS, 100g
Malti cinamonai TRS, 100g						 Ožragių sėklos TRS, 100g
Ožragių sėklos TRS, 100g						 SABJI masala MDH, 100g
SABJI masala MDH, 100g						 Kuminai TRS, 100g
Kuminai TRS, 100g						


 
				 
				 
				 
				 
				