„Alce Nero“ ekologiški 3 spalvų kietųjų kviečių makaronai FUSILLI su pomidorais ir špinatais. Gaminami tik iš ekologiškų, Italijoje išaugintų kietųjų kviečių ir šaltinio vandens. Specialaus proceso metu, makaronams padaromas šiurkštus paviršius, dėl to jie labai gerai sugeria padažą. Makaronai džiovinami žemoje temperatūroje, todėl išsaugo visas kviečių vertingąsias savybes.
Baltymų ir skaidulinių medžiagų šaltinis. Baltymai padeda palaikyti raumenų masės augimą, išsaugoti raumenų masę ir palaikyti normalią kaulų būklę. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Be druskos.
Paruošimas: sudėkite makaronus į verdantį ir pasūdytą (10 g druskos 1 l vandens) vandenį (1.5 l vandens 100 g makaronų) ir virkite apie 11 min.

Malti imbierai TRS, 100g
SABJI masala MDH, 100g
Čiavanprašas DABUR, 250g
Ožragių sėklos TRS, 100g
Švelnus Madraso kario mišinys TRS, 100g
Kuminai TRS, 100g
Čiavanprašas DABUR maisto papildas imunitetui, 1000g
PAKORA masala MDH, 100g
GARAM masala MDH, 100g
Kokosų aliejus Saflora, 100 ml
Levandų vanduo (hidrolatas), Saflora, 100 ml
Rožių vanduo (hidrolatas) Saflora, 100 ml
Indiškosios garstyčios TRS, 100g
Cinamonų lazdelės TRS, 50g 

