„Alce Nero“ ekologiški 3 spalvų kietųjų kviečių makaronai FUSILLI su pomidorais ir špinatais. Gaminami tik iš ekologiškų, Italijoje išaugintų kietųjų kviečių ir šaltinio vandens. Specialaus proceso metu, makaronams padaromas šiurkštus paviršius, dėl to jie labai gerai sugeria padažą. Makaronai džiovinami žemoje temperatūroje, todėl išsaugo visas kviečių vertingąsias savybes.
Baltymų ir skaidulinių medžiagų šaltinis. Baltymai padeda palaikyti raumenų masės augimą, išsaugoti raumenų masę ir palaikyti normalią kaulų būklę. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Be druskos.
Paruošimas: sudėkite makaronus į verdantį ir pasūdytą (10 g druskos 1 l vandens) vandenį (1.5 l vandens 100 g makaronų) ir virkite apie 11 min.

Levandų vanduo (hidrolatas), Saflora, 100 ml
Palmių aliejus, Saflora, 100 ml
Mėtų vanduo (hidrolatas) Saflora, 100 ml
Alyvuogių emulsiklis Olivem 1000, BIOCOS
Malti cinamonai TRS, 100g
Arbatmedžių vanduo (hidrolatas) Saflora, 100 ml
Švelnus Madraso kario mišinys TRS, 100g 


