„Rapunzel“ ekologiškos kakavos aliejaus granulės. Švelnaus skonio, nes aliejus spaudžiamas iš kakavos pupelių ir apdorojamas vandens garais, kad iš jo pašalinti skonines medžiagas.
Kakavos aliejus (kietos konsistencijos, dar vadinamas „kakavos sviestas“) vertinamas kaip augalinis riebalas, neturintis cholesterolio. Kakavos aliejuje yra daug sočiųjų riebalų, todėl jis yra gan atsparus temperatūrai. Spaudžiamas iš kakavos pupelių (lot. Theobroma cacao). Sausoji masė – tai kakavos milteliai, skystoji dalis – kakavos aliejus. Tinka veganams.
Turi subtilų šokolado aromatą ir skonį. Naudojamas šokoladams gaminti, kepiniams. Plačiai naudojamas ir kosmetikoje, odai minkštinti bei drėkinti.
Sertifikuotas ekologiškas produktas.
DE-ÖKO-013 ne ES žemės ūkis.




