„Alce Nero“ ekologiški 3 spalvų kietųjų kviečių makaronai FUSILLI su pomidorais ir špinatais. Gaminami tik iš ekologiškų, Italijoje išaugintų kietųjų kviečių ir šaltinio vandens. Specialaus proceso metu, makaronams padaromas šiurkštus paviršius, dėl to jie labai gerai sugeria padažą. Makaronai džiovinami žemoje temperatūroje, todėl išsaugo visas kviečių vertingąsias savybes.
Baltymų ir skaidulinių medžiagų šaltinis. Baltymai padeda palaikyti raumenų masės augimą, išsaugoti raumenų masę ir palaikyti normalią kaulų būklę. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Be druskos.
Paruošimas: sudėkite makaronus į verdantį ir pasūdytą (10 g druskos 1 l vandens) vandenį (1.5 l vandens 100 g makaronų) ir virkite apie 11 min.

 Čiavanprašas DABUR, 250g
Čiavanprašas DABUR, 250g						 T-PLUS masala MDH, 35g
T-PLUS masala MDH, 35g						 Pankoliai TRS, 100g
Pankoliai TRS, 100g						 Šventkmynių (ajwain) sėklos TRS, 100 g
Šventkmynių (ajwain) sėklos TRS, 100 g						 Muilas "Provanso levanda", Saflora, 100 g
Muilas "Provanso levanda", Saflora, 100 g						 Kokosų aliejus Saflora, 100 ml
Kokosų aliejus Saflora, 100 ml						 GARAM masala MDH, 100g
GARAM masala MDH, 100g						 SAMBAR masala MDH, 100g
SAMBAR masala MDH, 100g						 Palmių aliejus, Saflora, 100 ml
Palmių aliejus, Saflora, 100 ml						 Rožių vanduo TRS, 190ml
Rožių vanduo TRS, 190ml						 Sonnenmacht goji (dygliuotojo ožerškio) uogos, 500 g
Sonnenmacht goji (dygliuotojo ožerškio) uogos, 500 g						


 
				 
				 
				 
				 
				